В ужгородському Водоканалі обговорять проєкт щодо встановлення тарифів на 2020 рік

В ужгородському Водоканалі обговорять проєкт щодо встановлення тарифів на 2020 рік
24 січня в ужгородському водоканалі відбудеться відкрите обговорення проєкту Постанови НКРЕКП щодо встановлення тарифів на 2020 рік.

 

Відповідно до Постанови НКРЕКП №866 від 30.06.2017 р. «Про затвердження Порядку проведеного відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» для досягнення балансу інтересів споживачів, ліцензіатів і держави, забезпечення безперешкодного доступу споживачів, замовників, ліцензіатів, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, організацій, що представляють інтереси споживачів, громадських організацій, засобів масової інформації та інших зацікавлених осіб до інформації КП «Водоканал м.Ужгорода» оголошує дату відкритого обговорення проєкту рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг тарифів на водопостачання та водовідведення на 2020 рік, яке відбудеться 24 січня 2020 року о 15.00 у приймальні адміністративної будови КП «Водоканал м. Ужгорода» (вул. Митна, 1, ІІ поверх).

Заявки для участі у відкритому обговоренні, питання та пропозиції щодо проєкту рішення приймаються до 20 січня 2020 року включно.

Зауваження і пропозиції прохання подавати за адресами:

• вул. Митна, 1, м. Ужгород, 88000 або на e-mail [email protected] та на сайті підприємства – voda.uz.ua (під аналогічною публікацією);

• Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Закарпатській області, вул. Гойди, 8, оф. 408; 88000, м. Ужгород, Поштамт, а/с №90; e-mail: [email protected];

• Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська, 19, м. Київ, 03057; e-mail:[email protected].

Проєкт постанов розміщено на офіційному веб-сайті НКРЕКП – nerc.gov.ua.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів