Цікаво знати: найпоширеніші помилки в макіяжі очей

Цікаво знати: найпоширеніші помилки в макіяжі очей
Багато жінок допускаються помилок, які візуально зменшують очі.

 

Тіні підібрані під колір очей

Такому правилу слідували абсолютно всі жінки часів СРСР. Однак не варто забувати, що цей час вже давним-давно позаду, так що це «золоте правило» потрібно назавжди прибрати зі свого життя. На жаль, шоколадний відтінок тіней не зробить карі очі неймовірно красивими, а блакитний колір не зробить блакитні очі яскравими і відкритими. Проте, якщо необхідно наносити відтінки тіней в тон очей, то поверх покриття, слід використовувати чорну підводку. В іншому випадку за підсумком виходять дуже маленькі очі.

Нижню повіку підводити чорним олівцем

Чорна підводка для очей — це незамінна річ в кожній косметичці. Та й у цілому, якщо говорити про макіяж, де слизова оболонка нижньої повіки підведена чорним відтінком, то це виглядає дуже ефектно. Але це працює тільки, якщо у дівчини неймовірно великі і відкриті очі без навислого повіка. В будь-якому іншому випадку підведена слизова нижньої повіки — це справжній провал. Головним представником з цією помилкою можна назвати Сару Джесіку Паркер. Жінка завжди підводить нижню повіку, тому складається враження, що вона постійно примружує очі.

Не використовуєте керлер

Кожна жінка зобов'язана не обділяти увагою свої вії. Нескладно зрозуміти, що навіть без туші макіяж виглядає незавершеним. Але туш досить сильно обтяжує вії і вони мимоволі опускаються. Для того, щоб відкрити свій прекрасний погляд, слід злегка підкрутити вії за допомогою керлера. Після першого застосування жінка відразу ж помітить, що очі стануть набагато більші і виразніші.

Темні матові тіні — найлютіший ворог для очей

Шиммерні тіні чудово збільшують очі, але ось матові роблять все навпаки. Якщо очі середнього або маленького розміру, то слід назавжди забути про матові темні тіні.

Використовується надмірно світлий консилер

Для всіх жінок консилер — це справжня «паличка-виручалочка» у невеликому флаконі. Проте не варто захоплюватися занадто світлими відтінками, адже занадто світлий консилер дуже сильно візуально зменшує очі.

 

15 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів