«Минай» поступається в другому товариському матчі поспіль

«Минай» поступається в другому товариському матчі поспіль
Сьогодні, 17 січня закарпатський першоліговий ФК «Минай» зіграв другий товариський матч з угорським ФК «Варда» (Кішварда).

 

Як повідомля сайт минайського клубу - грати матч з «Вардою» довелося у густий туман, який явно не допомагав футболістам. «Минай» демонстрував на такому полі хорошу гру. До того ж, суперник був набагато серйозніший, ніж у першій зустрічі. Зрештою, «Варда» наразі всього на 8 очок відстає від місця, який дає право грати у Лізі Європи (поки що вони 7-мі у турнірній таблиці після першого кола).  Тим не менше, «минайці» вели гру: контролювали м’яч, вміло пресингували, працювали без м’яча та створювали моменти. Могли забити Гегедош, Допілка після розіграшу кутового, не один шанс мав Маїк. Відзначився Кіча, але його гол не зарахували через офсайд.

 

Непогане враження справляли і потенційні новачки. Один з них теж ледь не відзначився голом. На жаль, закарпатці не забили, а ось господарі – так. Вони вміло реалізували контратаку на 62-ій хвилині. До речі, одним з асистентів забитого м’яча був закарпатець Віктор Гей.

 

Незважаючи на результат, за словами представників тренерського штабу команди цей матч можна оцінити позитивною оцінкою. Закарпатці грали «під серйозними навантаженнями», без звичної свіжості в ногах, і у такому стані продемонстрували непоганий футбол. Це додає позитивних емоцій в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату.  Наступний товариський матч «Минай» проведе завтра, 18 січня – в Дебрецені, з однойменною командою вищої ліги Угорщини.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів