Жіноча шпаргалка: як зробити відлущуючий засіб для губ з цукру та кокосової олії

Жіноча шпаргалка: як зробити відлущуючий засіб для губ з цукру та кокосової олії
Різкий вітер, гаряче повітря або морози — вороги наших губ! Тому вони вимагають особливого догляду. І для цього зовсім не обов'язково купувати якісь дорогі косметичні засоби, які у підсумку ще й можуть виявитися малоефективними. Краще зробити чудовий скраб для губ за домашніх умов.

 

Що вам знадобиться?

А знадобиться зовсім мало простих інгредієнтів. Зазвичай використовується цукор, кокосова олія, ефірна олія грейпфрута і екстракт ванілі. Взагалі ви можете додати у такий скраб будь-яку ефірну олію замість грейпфрутової. І насолоджуватися своїм улюбленим ароматом.

Як бачите, прості компоненти. І якщо у вас чогось вдома не виявиться, ви зможете легко це придбати. Нічого незвичайного і дорогого.

Робимо скраб

У невеликій ємності змішайте три столові ложки цукру і кокосової олії. Дайте масі постояти деякий час, щоб домогтися консистенції вологого піску.

Додайте кілька крапель екстракту ванілі. Потім кілька крапель вашої улюбленої ефірної олії. Не перестарайтеся: почніть з невеликої кількості! Додати завжди можна встигнути. А ось перевищення необхідної кількості компонентів вам точно не потрібне.

До речі, ефірну олію можна взагалі не додавати. Вона необхідна лише для аромату. Діючі компоненти — це цукор і кокосова олія.

Ну, ось і все! Скраб готовий до використання! Просто нанесіть його на губи і обережно потріть їх, щоб відлущити змертвілі клітини шкіри. Дотримуйтеся обережності. Різких і сильних рухів не робіть. Засіб допоможе не лише видалити з губ мертву та суху шкіру, а ще й одночасно зволожить їх.

Використовуючи маленьку ложечку, покладіть скраб у порожній флакончик від якогось крему. Це дозволить вам зберігати його до двох місяців. Процедуру проводьте раз на тиждень. Частіше не варто. Скрізь і завжди краще знати міру.

Отже, зовсім нічого складного. Лише кілька інгредієнтів і трохи вашого часу, а результат чудовий! Спробуйте! І самі у цьому переконаєтеся!

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів