Поліція встановлює особу пішохода, який загинув внаслідок ДТП на Виноградівщині

Поліція встановлює особу пішохода, який загинув внаслідок ДТП на Виноградівщині
Вчора, 17 січня, близько 20.00 год до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на відрізку дороги між селами на Виноградівщині – Підвиноградів та Руська Долина.

 

На місці аварії працівники слідчо-оперативної групи встановили попередні обставини ДТП. 31-річний водій мікроавтобусу «Volkswagen»,  рухаючись  у напрямку с.Руська Долина, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок зіткнення, чоловік отримав травми несумісні з життям, він загинув на місці. Особу потерпілого віком близько 35-40 років встановлюють  поліцейські. За фактом автопригоди виноградівські правоохоронці розпочали слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Водія мікроавтобусу, жителя Хустського району, освідчили. За кермом чоловік перебував тверезим. Транспортний засіб доставлено на арештмайданчик відділення поліції. В рамках розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів