Залякування та променад з кувалдою: вікенд скандального мукачівця Сергія Саміляка

Залякування та променад з кувалдою: вікенд скандального мукачівця Сергія Саміляка
В мережі опублікували відео хуліганської поведінки "благодійника"

 

“Благодійник” та “громадський діяч”, як полюбляє називати себе сам Сергій Саміляк, напередодні в п`ятницю п`яним розгулював з кувалдою в одному зі спортивних закладів Мукачева.

 

 

 

 

Цим неабияк перелякав відвідувачів та персонал. Чоловіка з неадекватною поведінкою ледь вдалося вгамувати. Тільки дивом від дій “благодійника” ніхто не постраждав.

 

Як видно з камер відеоспостереження, Сергій Саміляк у супроводі кількох осіб, розпочав нападки на одного із відвідувачів закладу. Той ніяк не реагував та намагався уникнути конфлікту, втім нападник схопив кувалду та кинувся на нього.

Не зумівши спровокувати чоловіка та досягти тільки йому відомого результату, разом зі своєю групою, Саміляк простежив та підстеріг його в одному з ресторанів мікрорайону “Підгоряно”, де й накинулися на чоловіка з кулаками.

Втім нападник неочікував, що йому дадуть відсіч, тож після невдалої спроби фізичної розправи та щоб обілити себе, одразу звернувся до правоохоронців із заявою про побиття. Хоч від госпіталізації він і відмовився.

Одразу після цього Сергій Саміляк надіслав повідомлення з погрозами власнику ресторану, де відбулась невдала спроба вирішити питання силою.

 

У них погрожував тому фізичною розправою. Адміністрація спортивного закладу вже звернулась до правоохоронців аби ті вжили заходів та притягнули до відповідальності С.Саміляка за його вихідку з кувалдою, через що майже усі відвідувачі покинули тренування.

Сергій Саміляк кілька разів потрапляв у гучні містечкові скандали. Останні пов`язані з виборами та конфронтацією з командою “Слуги Народу” на яку спочатку працював, а згодом розкритикував, зокрема кандидата в депутати до ВРУ – Едгара Токаря.

Після “мережевих” розбірок “активісту” буцімто підпалили авто, а його самого побили. Хоча факт тілесних ушкоджень не підтвердився та й низка регіональних ЗМІ з посиланням на власні джерела стверджували – Сергій Саміляк сам підпалив свій автомобіль.

Щодо політичного минулого, то С.Саміляк встиг кілька разів перефарбуватися. Був помічником народних депутатів з кардинально протилежними політичними ідеями. Останній його роботодавець – Володимир Олійник, скандальний нардеп “Партії регіонів”, який після Майдану втік закордон та наразі переховується.

Що цікаво, після втечі свого “шефа” Саміляк взявся за розкрадання його квартири. Зокрема присвоїв цінні речі та техніку. На хвилі патріотизму вкотре змінив власні пріоритети та став “АТОшником”, хоч до бойових дій на Сході країни жодного стосунку не має.

Грішив “громадський діяч” і в інший спосіб, зокрема його часто затримували у стані алкогольного сп`яніння. Під час одного з таких випадків, чоловік зчинив стрілянину в одному з ресторанів Мукачева. Кілька разів навіть відмовлявся в лікарні проходити освідчення на алкогольне сп`яніння. Також він відомий “АВТОхам” та порушник ПДР.

Пов`язують Сергія Саміляка і з низкою афер в Мукачеві та контрабандою, яку здійснює під прикриттям власної благодійної організації.

Зокрема займався контрабандою риби з В`єтнаму. Редакція сайту закликає усіх, хто так чи інакше постраждав від дій Сергія Саміляка звертатися та ділитися інформацією про його правопорушення.

Джерело: Перший

 

18 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів