Зразкова студія «золота палітра» презентувала свої роботи у міській бібліотеці

Зразкова студія «золота палітра» презентувала свої роботи у міській бібліотеці
Вихованці студії завжди активно приймають участь і стають переможцями в різноманітних конкурсах місцевого,регіонального обласного і міжнародного рівня.

 

В Ужгородській центральній міській бібліотеці відкрилася виставка вихованців зразкової студії «Золота палітра», керівником якої є вчителька малювання УСЗОШ№ 2 Наталія Хухра. Модератором виступила бібліотекар Андріана Гузак, яка привітала юних художників і наголосила, що це друга виставка в стінах цього закладу. Керівник студії Наталія Хухра розповіла історію створення студії та її вихованців, деякі з яких обрали стежину мистецтва.

З розповіді Наталії : «Студія «Золота палітра» була започаткована в 1995 році в школі № 2 тодішнім директором Жофчаком З.З. і мені,як бувшій учениці цієї школи,запропонував стати її керівником .У студії навчались дітки з 1-го по 11-ті класи. Вивчали різні техніки живопису і графіки,декоративне мистецтво(розпис на склі і на дереві,ліпку з солоного тіста і пластиліну). Багато моїх учнів обрали професію художника,дизайнера,архітектора . ..»

Неодноразаво організовувує виставки своїх учнів в галереях і виставкових залах м.Ужгорода, які мали успіх. Сама Наталія закінчила Ужгородське училище прикладного мистецтва і Львівську академію друкарства. Окрім роботи з дітками займається дизайном і художнім розписом стін,ілюстраціями книг і листівок. У 2007 році стала переможцем І(міського) і ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Має вищу категорію і звання «Старший вчитель». На даній виставці представлені малюнки учнів різної вікової категорії на різні теми . Присутні на відкритті виставки переглянули ролик про студію та її вихованців, а також юні таланти були нагороджені Грамотами та призами. Привітати з відкриттям виставки прийшли також і випускники студії.

Андріана Гузак

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів