Зберігайте: стрижки, укладання волосся та відтінки, які стануть модними цього року

Зберігайте: стрижки, укладання волосся та відтінки, які стануть модними цього року
Зима вже у самому розпалі. Хтось не полюбляє цю пору року, але що може бути краще, ніж зміна пір року, щоб перетворитися і відкрити себе для чогось нового. Так, ми оновлюємо свій гардероб, купуємо теплі светри, пуховики, використовуємо більш щільні косметичні продукти, щоб захистити нашу шкіру, і так далі.

 

І перше, що ви можете зробити — змінити свою зачіску. Нова стрижка або новий колір волосся — усі ці бажання нормальні, і не варто боятися кардинальних змін. І якщо мрії про нову зачіску не дають вам спокою, то навіщо відмовлятися від своїх бажань. Зробіть це і будьте у тренді. Ми з'ясували у перукарів, що зараз є модним і до яких змін вдаються зірки Голлівуду. Це насичені каштанові відтінки, короткі стрижки й інші особливості, які варто спробувати цієї зими, щоб виглядати розкішно.

Теплі тони

Цієї зими найбільший тренд — теплі тони у кольорі волосся, від насичених мідно-червоних до каштанових. Зараз багато жінок роблять вибір на користь рудого кольору та інших теплих відтінків.

Такі бажання цілком нормальні у холодні місяці, коли все наше єство жадає тепла. Тож, якщо ви вирушаєте до салону з метою змінити колір волосся, спробуйте себе у ролі темно-рудої або теплої каштанової брюнетки.

Короткі стрижки

Доглядати за волоссям взимку дуже складно. Воно сохне, кінчики січуться, коливання температур також негативно впливає на їх стан. Тому ви можете без жалю позбутися поганого волосся, яке після завершення літа стало сухим і млявим.

Ви можете зробити модну коротку стрижку і ходити з нею завжди, а можете почати відрощувати гарне і здорове волосся. Будь-який каприз!

Незавершене укладання

І короткі, і довгі стрижки, які виконані шарами, — це ідеальний варіант, оскільки на них можна зробити наймодніше "незавершене" укладання. Тут мова йде про вільні, природні хвилі безладно укладених пасом. Має створюватися враження, що ви не доклали жодних зусиль, щоб укласти волосся.

Природність — це наше все. Вам потрібно заздалегідь запастися щипцями для завивки, також використовуйте шампунь і кондиціонер, які роблять ваше волосся м'яким і блискучим. Не забувайте захищати його оліями від суворих зимових умов. Також у вашому арсеналі має бути сухий шампунь, який часом є ключем до невимушеного стилю. Ваше волосся і шкіра голови будуть вдячні вам за це у зимові місяці.

Ukr.Media

 

19 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів