ДТП на Іршавщині: постраждалий у лікарні

ДТП на Іршавщині: постраждалий у лікарні
В результаті дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася на відрізку автошляху «Мукачево-Рогатин-Львів», до лікарні з тілесними ушкодженнями госпіталізовано 9 осіб, з яких троє - діти

 

19 січня близько 17:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Горбок автомобіль з’їхав у кювет. Є потерпілі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що на відрізку автодороги «Мукачево – Рогатин - Львів» неподалік села Горбок трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Попередньо встановлено, що 32-річна мешканка міста Чоп на автомобілі «Кіа-Rіо», здійснюючи обгін попутного авто «Volvo», виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з автомобілем «Renault», під керуванням 56-річного мешканця с. Арданово Іршавського району. 

В результаті ДТП до Іршавської ЦРЛ доставлено водійку автомобіля «Кіа-Rіо»», двох її малолітніх дітей, віком 5 і 9 років та ще одного пасажира легковика. Також за меддопомогою звернулися водій автомобіля «Renault» та четверо його пасажирів, серед яких одна – неповнолітня.  Попередня правова кваліфікація події – стаття 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів