Ужгородців запрошують на лекцію про сортування відходів із виготовленням контейнерів для них

Ужгородців запрошують на лекцію про сортування відходів із виготовленням контейнерів для них
Сортувати складно, це займає багато місця та часу - типові стереотипи, які живуть у головах багатьох українців. Тим часом увесь цивілізований світ давно сортує та переробляє сміття. Аби розвіяти міфи про сортування відходів уже цієї неділі, 26 січня, в Ужгороді проведуть майстер-клас із сортування вторсировини та виготовлення креативних контейнерів для відходів.

 

Корисна ідея виникла в інклюзивної кондитерської "Золоті серця Закарпаття", яка наприкінці 2019 року запрацювала в Ужгороді. Тут гостей частують смачними кондитерськими виробами, чаєм та кавою, однак після них залишається чимало відходів. 

"Все частіше ми замислюємося, яку планету залишимо своїм дітям, яким повітрям вони дихатимуть, яку воду питимуть, чи будуть вони бачити зелені ліси, чи безкрайні полігони сміття. Саме тому, ми вирішили долучитися до світової тенденції збереження нашої планети та разом з ГО Зелений Варош впроваджуємо роздільне сортування відходів. Починаємо 26 січня з інтерактивної лекції та майстер- класу, де ми будемо вчитися сортувати відходи та робитимемо креативні контейнери", - повідомляє сторінка Золотих сердець Закарпаття у Фейсбук.

Лекція та мійстер-клас відбудеться за адресою Митрака, 11/4 (ліворуч від Будинку побуту) о 12:00. Спікерка - Анна Біловус.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів