Біля Ужгорода для Періс Гілтон вже побудували вертолітний майданчик (ФОТО)

Біля Ужгорода для Періс Гілтон вже побудували вертолітний майданчик (ФОТО)
За інформацією LifeStyle 24, власники комплексу "Деренівська Купіль" виконали всі умови, поставлені Періс для того, щоб закрити угоду.

 

Зокрема, побудували на території комплексу вертолітний майданчик, дворівневий паркінг і "Пасаж" для проведення масштабних культурно-масових заходів.

Зазначимо, переговори про покупку курорту на Закарпатті американська діва веде з літа минулого року. Але тоді вибаглива Періс зазначила додаткові умови, на виконання яких знадобилася декілька місяців. Гілтон розраховує закрити угоду на початку весни, після чого ініціює зйомки нового реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стрімінгових платформ.

У квітні в "Деренівської Купелі" починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів. Гілтон наполягає, щоб зйомки стартували саме в цей момент. Всього в ботанічному саду "Деренівської Купелі" зібрано понад п’ять тисяч унікальних сортів і видів рослин з усього світу. З огляду на цей факт, зйомки в комплексі – часте явище. Наприклад, в 2017 році в "Деренівській Купелі" проходили зйомки проекту "Холостяк".

Нагадаємо, що саме зйомки в американському реаліті-шоу "Просте життя" зробили Періс всесвітньо відомою. Гілтон знімалася в цьому шоу протягом чотирьох сезонів (2003-2007), а тепер збирається виступити продюсером нового реаліті-шоу. І зйомку, і покупку курорту знаменита американка розглядає виключно як бізнес-проект.

Управління власної бізнес-імперією є для мене пріоритетом, – нещодавно відзначила Періс.

Комплекс "Деренівська Купіль" 

Комплекс "Деренівська Купіль"

Сценарій нового реаліті-шоу американка поки тримає в секреті. Зйомки – не єдиний івент, який Гілтон планує провести в Україні. У планах Періс організація представницького міжнародного конкурсу краси. Спочатку зірка розглядала дві локації для проведення конкурсу – Київ і Закарпаття. Тепер, з огляду на будівництво в комплексі вертолітного майданчика, дворівневого паркінгу і "Пасажу", за інформацією LifeStyle 24, схиляється до проведення івенту в "Деренівській Купелі".

Що відомо про "Деренівську Купіль"? Курорт розташований в урочищі Деренівка, що на Закарпатті. Це сучасний готельно-відпочинковий комплекс, який містить 130 окремих номерів. Для туристів власники пропонують чимало розваг: тут розташовані аквазона з басейнами, розважальний центр, SPA-комплекс, тенісний корт, мінігольф та дендропарк з понад 5 тисячами різних видів рослин.

Курорт на Закарпатті – не єдина покупка, яку прагне здійснити Періс Гілтон. Знаменита американка зацікавилась нерухомістю в Києві. Вибір Періс Гілтон  Періс Хілтон купує резиденцію в найдорожчому будинку Києва за 4,5 мільйона доларів зупинила на елітному житловому просторі Linden, який розташований на Липках. Світській левиці сподобалась дворівнева резиденція площею в 556 квадратних метрів, тому, ймовірно, вона віддасть 4,5 мільйона доларів та стане її власницею в українську нерухомість під час її візиту до Львова. Навесні 2018 року вона стала запрошеною гостею відкриття місцевого фешенебельного готелю. Супроводжував знаменитість її наречений Кріс Зілка, дідусь якого народився в Україні. І хоч Періс Гілтон розірвала заручини, це аж ніяк не вплинуло на її бізнес-ідею.

24tv.ua

Дивіться також:

Американська зірка Періс Гілтон планує купити відомий готель біля Ужгорода – ЗМІ

Періс Гілтон стане власницею комплексу біля Ужгорода, але є вимоги 

В урочищі Деренівка на Ужгородщині місцеві дуже чекають на Періс Гілтон (ВІДЕО)

Ексклюзив: Періс Гілтон хоче зняти реаліті-шоу на Закарпатті

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів