Юна сноубордистка з Закарпаття показала кращий результат у кар’єрі серед дорослих

Юна сноубордистка з Закарпаття показала кращий результат у кар’єрі серед дорослих
18-19 січня в італійському містечку Аллеге відбулися «фісовські» старти зі сноубордингу у дисципліні паралельний слалом, де взяла участь 17-літня закарпатська сноубордистка Надія Гапатин.

 

У перший день змагань Надія фінішувала з 11 часом, а от у наступний день змагань Надія вже стала 23-ю. До слова, 11-те місце для Надії це кращий показник серед змагань дорослих спортсменок у цій дисципліні, ще раніше (15 грудня 2019 року) в паралельному слаломі в італійському Кортіна де Ампеззо Н.Гапатин була 10-ю на юнацьких фісовських змаганнях.

А от лідерка національної збірної країни зі сноубордингу Аннамарі Данча-Чундак після світових кубкових змагань в словенській Роглі з паралельного слалому гіганту наразі готується до виступів в індивідуальних та командних змаганнях на етапі кубку світу в паралельному слаломі, який відбудеться 25-26 січня в італійському Пянкавалло. Ще за тиждень (3-4 лютого) в Буковелі відбудеться чемпіонат України зі сноубордингу, де виступатимуть найсильніші сноубордисти країни, серед яких, звісно, і закарпатці.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів