Мукачівця, який відлупцював поліцейського, вже затримали

Мукачівця, який відлупцював поліцейського, вже затримали
Поліція затримала мукачівця, який заподіяв тілесні ушкодження правоохоронцю.

 

За фактом заподіяння ушкоджень працівнику Мукачівського відділення поліції, слідчі відкрили кримінальне провадження. Порушника затримано до ізолятора тимчасового тримання

Вчора, 23 січня, близько 20:30, на вул. К. Бєляєва в Мукачеві працівник поліції, перебуваючи поза службою, став свідком конфлікту між невідомими особами. Правоохоронець втрутився у суперечку, аби врегулювати її. На прохання правоохоронця припинити правопорушення, особи не відреагували так само як і на те, що чоловік є працівником поліції.

Натомість один з учасників бійки почав погрожувати правоохоронцю фізичною розправою та завдав поліцейському тілесні ушкодження. 

Порушника доставили  до відділку поліції. Ним виявився 31-річний мешканець Мукачева. За результатами медичного освідування  чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав у його крові 1,80 проміле.

Поліцейські затримали 31-річного у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне  провадження  за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів