День закоханих на Балі: де і за скільки відпочити закарпатцям на День Св. Валентина?

День закоханих на Балі: де і за скільки відпочити закарпатцям на День Св. Валентина?
Ми підібрали кілька цікавих пропозицій для закоханих пар - дорогих і бюджетних, затишних і романтичних. Обирайте й кохайте ще більше!

 

Свята ще не закінчилися - вони тривають: уже невдовзі закарпатці відзначатимуть День закоаних, відповідно, романтичні пари вже планують відпочинок.Де відпочити? Який готель, поїздку чи пропозицію обрати? Варіантів безліч. ми зорієнтуємо за окремими з них.

День Святого Валентина за кордоном

 Керівник однієї з відомих ужгородських турагенцій Крістіна Доктор розповідає, що традиційно на День закоханих з'являються чудові пропозиції, не скористатися якими просто гріх. Звичайно, кожен повинен обрати те, що йому бльше до вподоби.

Приміром, морський відпочинок. У лютому можна спокійно полетіти на морське чи океанське узбережжя і гарно відпочити під сонечком. Так, романтичне Балі на ці дні обійдеться на 12 днів у €895, Домінікана на 11 днів у €1060, Єгипет 8 днів від $200. 

Якщо ви не прихильники ліниво-морського лежання на пляжі, то можете скористатися цікавими варіантами екскурсій по зимовій Європі. Повірте, тут є що подивитися. Так. екскурсійний тур до Праги на День Святого Валентина обійдеться в €30, у Відень - €35, у Париж можна вкластися в €168. Вартість - за одного. Погодьтеся, це зовсім небагато за красивий подарунок коханій чи коханому!

Відпочинок в Україні

Можна, звичайно ж, відпочити і на рідній землі, далеко не виїжджючи. Приміром, можна гарно провести вихідні в садибах у горах, тим більше, що зараз пропозицій дуже багато. До прикладу, хочете спокійного затишного вечора біля каміна - можете обрати котеджі-апартаменти "Сонце Карпат" на Свалявщині: хочеться затишку - тут, в окремому будиночку, вас ніхто не чіпатиме, можна засмажити шашлик на мангалі на терасі, посидіти ввечері з коханою біля каміна... Набридне вдома сидіти - поруч кілька гірськолижних витягів, тюбінг-парк, басейни та оздоровниці...

Повірте, співвідношення "ціна-якість" тут вас приємно здивують. 

Або ж поїдьте з коханою на не менш цікавий відпочинок в Лумшори: ой, яка ніжна шкіра після купання в гарячих чанах, де запарені цілюші травивіддають всю силу вам... 

І гори, припорошені снігом - романтино-примружені! І страви, приготовані спеціально для вас  - просто неймовірні!

З власного досвіду. знову ж таки, рекомендуємо відвідати Мисливську садибу.

 

Ще одна цікава пропозиція - термальні басейни. Відпочинок, насолода, релакс - усе це чудове місце в Берегово на території готелю "Жайворонок". Це те місце, в яке хочеться повертатись та ще раз нагріватися теплом термальної води.

Інший варіант - ресторани та кафк. Кожен заклад уже готує цікаву програму для відпочинку.  МИ збираємо цю інформацію і невдовзі опублікуємо, щоб ви могли орієнтуватися! 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів