Прокуратура затвердила обвинувачення підозрюваному у спричиненні смертельного ДТП у с.Мирча

Прокуратура затвердила обвинувачення підозрюваному у спричиненні смертельного ДТП у с.Мирча
Прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який у жовтні 2019 року, порушивши правила дорожнього руху, допустив наїзд на двох пішоходів.

 

Аварія трапилась близько 11.30 год 27 жовтня 2019 року у с.Мирча, Великоберезнянського району. У ході слідства зібрано докази того, що підозрюваний, керуючи технічно справним автомобілем «ВАЗ 21103», перевищив допустиму швидкість та допустив наїзд на дідуся із внучкою, які рухались узбіччям. Згідно проведеного освідування, встановлено, що водій був тверезим. Також встановлено, що автівкою він кермував не маючи посвідчення водія.

73-річний чоловік, який закрив собою дитину, отримав тяжкі травми та помер у грудні 2019 року. Крім того, травми середньої тяжкості отримала і пасажирка автівки. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.1,2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження та загибель іншого потерпілого). Довідково: У рамках окремого кримінального провадження встановлюються обставини передачі мешканцем Мукачівщини автомобіля водію, який не має права на кермування.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. З куклус клана 2020-01-24 / 16:23:23

    садити за грати тих чорних тварюк.. стільки біди вже наробити і ніхто не відповів ще перед законом в повній мірі. Тільки шкоду і роблять, без жити було би набагато краще.