Рецепт для закарпатських гоподинь - ніжна й ідеальна запіканка

Рецепт для закарпатських гоподинь - ніжна й ідеальна запіканка
Смачніше цього ви в житті нічого не пробували!

 

Інгредієнти:

  • Картопля — 500 гр
  • Цибуля ріпчаста — 100 гр
  • Печериці — 500 гр
  • Куряче філе — 400 гр
  • Молоко 0,5% — 100 гр
  • Вершки 10% — 50 гр
  • Сир — 100 гр
  • Борошно — 20 гр

Приготування:

Курку ріжемо шматочками та обсмажуємо без масла до білого кольору.

Перекласти курку в тарілку і на цій же сковороді смажити нарізану півкільцями цибулю з порізаними на четвертинки печерицями, поки не випарується волога.

Паралельно відварюємо картоплю в шкірці, приблизно 5-10 хвилин після закипання, охолоджуємо в холодній воді, очищаємо від шкірки та тремо на тертці.

Тепер додаємо в приготовані гриби з цибулею куряче філе, заливаємо молоком і вершками, додаємо борошно, сіль і спеції, перемішуємо поки злегка не загусне.

Викладаємо у форму для запікання куряче філе з грибами, зверху викладаємо картоплю і посипаємо сиром.

Випікаємо приблизно 20 хвилин при температурі 230-250 градусів.

Приємного апетиту!

Ukr.Media

 

24 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів