На Закарпатті за допомогою смартфону можна перевірити законність здійснення рубок в лісі

На Закарпатті за допомогою смартфону можна перевірити законність здійснення рубок в лісі
Уже мешканці 16 областей України можуть перевірити онлайн законність заготівлі деревини. Про це повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів Андрій Заблоцький.

 

Наразі Чернігівська, Полтавська, Рівненська, Київська, Волинська, Тернопільська, Закарпатська, Житомирська, Сумська, Миколаївська, Вінницька, Херсонська, Черкаська, Одеська, Дніпропетровська та Хмельницька області є на онлайн карті.

Кожна людина може зайти з комп’ютера чи телефону на сайт https://lk.ukrforest.com та ознайомитися з переліком лісорубних квитків на заготівлю деревини або перевірити на карті законність здійснення рубок.

Реєстр містить низку опцій, зокрема, можна обрати необхідну область, лісгосп, лісництво, квартал та виділ, систему і тип рубок, їхній статус та період проведення.

У загальному переліку можна обрати «Переглянути» та детально ознайомитися з тим чи іншим лісорубним квитком та ділянками, на яких відбувається чи відбуватиметься заготівля деревини, а також переглянути на онлайн карті.

Перебуваючи безпосередньо у лісі, Вам потрібно зайти на сайт https://lk.ukrforest.com і обрати опцію «Карта».

У Вашому телефоні має бути ввімкнена геолокація. Тоді на онлайн карті автоматично визначиться Ваша геопозиція у лісі. Натиснувши на відповідний номер виділу, Ви побачите інформацію про рубку, а також зможете переглянути відповідний лісорубний квиток.

Закарпатське ОУЛМГ

Дивіться також: Диджиталізація: закарпатці зможуть скористатися віртуальним паспортом вже у лютому

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів