Стало відоме ім'я затриманого на хабарі керівника облавтодору Закарпаття (ФОТО)

Стало відоме ім'я затриманого на хабарі керівника облавтодору Закарпаття (ФОТО)
Особу затриманого чиновника в своєму Телеграм-каналі оприлюднив журналіст Віталій Глагола.

 

Як стверджує Віталій Глагола, затриманим виявився Логойда Роман Семенович, заступник директора облавтодору, а зараз виконує обов‘язки керівника.

Як відомо, прокурори Офісу Генпрокурора спільно з СБУ у п’ятницю, 24 січня 2020 року, затримали під час одержання частини неправомірної вигоди у сумі 325 тис гривень виконувача обов’язків директора одного з держпідприємств («Закарпатський облавтодор») та начальника відділу філії цього ж підприємства.

За версією слідства, вказані посадовці вимагали у керівника однієї з філій державного підприємства грошові кошти у загальному розмірі 375 тис гривень, обіцяючи залишити його на посаді.

На даний час вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, а також направлення до суду клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Проводяться невідкладні слідчі дії.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

gp.gov.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів