Поліція на Закарпатті оперативно затримала грабіжника-гастролера зі Львівщини

Поліція на Закарпатті оперативно затримала грабіжника-гастролера зі Львівщини
Мешканець Дрогобичівського району Львівської області підозрюється у вчиненні п’яти грабежів, скоєних з магазинів електроніки в Ужгороді та Мукачеві. Під час вчинення останнього - чоловіка «на гарячому» затримали мукачівські оперативники.

 

Сьогодні, 25 січня, працівники кримінальної поліції Мукачева затримали 38-річного жителя Львівської області. Раніше судимий чоловік обгрунтовано підозрюється у вчиненні 5 грабежів з магазинів мобільного зв'язку.

З'ясовано, що під приводом купівлі телефону, чоловік брав гаджет у руки, роздивлявся, а потім, користуючись моментом, викрадав телефон і тікав. Крадену техніку він одразу здавав до місцевих ломбардів.

Після вчинення одного з таких злочинів, його викрили працівники кримінальної поліції Мукачева. Зараз львів'янин перебуває у відділку поліції. Вирішується питання про затримання його до ізолятору тимчасового тримання у порядку статті 208 КПК України.

За фактами вчинених злочинів відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, вчинений повторно. Раніше судимого чоловіка перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Закарпатської області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів