В Ужгороді говорили, як ще більше підвищити публічність та прозорість міської ради

В Ужгороді говорили, як ще більше підвищити публічність та прозорість міської ради
Рекомендації щодо підвищення публічності виконавчих органів Ужгородської міської ради, міського голови та депутатів обговорили вчора під час зустрічі керуючої справами виконкому Ужгородської міської ради Олени Макари, координатора вимірювання Індексу публічності в Ужгороді Ярослава Гулана, регіонального координатора ОПОРИ в Закарпатській області Святослава Бабілі та представників структурних підрозділів Ужгородської міської ради.

 

Нагадаємо, восени 2019 року в Ужгороді представили результати чергового, 6-го щорічного вимірювання Індексу публічності органів місцевого самоврядування за підсумками 2018 року. Ужгород поліпшив свої позиції до 62% і посів 18 місце, входить наразі до міст із задовільним рівнем публічності. Хоча у 2016 році, на самому початку цієї каденції, міська рада Ужгорода була в аутсайдерах.

Що вже зроблено, а що ще варто запровадити, насамперед щодо висвітлення інформації, запровадження електронних сервісів аби ще підвищити публічність та прозорість Ужгородської міської ради детально обговорили на зустрічі в міській раді.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів