Беріть на замітку: як зробити пори на обличчі менш помітними?

Беріть на замітку: як зробити пори на обличчі менш помітними?
Використовуйте наступні поради, а результатом діліться в коментарях.

 

Використовуйте тільки засоби по догляду за шкірою

Слово «некомедогенний» означає, що продукт не заб'є пори. Коли пори забиваються, вони розширюються, що може зробити їх більш помітними. Щоб уникнути закупорки пор, шукайте наступні визначення на упаковках, коли купуєте косметичні засоби для обличчя:

Non-комедонів

Без олії

Не забиває пори

Використовуйте ретинол

Якщо у вас виділяється забагато шкірного сала, є прищі або ваша шкіра стає менш еластичною, ніж раніше, пори можуть виглядати більшими. Використання засобів по догляду за шкірою з ретинолом може допомогти. Для досягнення найкращих результатів застосовуйте продукт перед сном.

Лікуйте прищі

Прищі забивають пори, роблячи їх більш помітними, після того, як проходять. Використання очищаючих засобів із саліциловою кислотою допоможе вирішити проблему. Дослідження показують, що саліцилова кислота проникає глибоко в пори.

Захищайте своє обличчя сонцезахисним кремом щодня

Чим більше сонце пошкодило вашу шкіру, тим менш пружною вона буде. Коли шкіра починає втрачати свою пружність, пори виглядають більш помітними

Не забувайте про скаби і пілінги

Відлущування може зробити пори менш помітними. Щоб отримати бажаний результат, необхідно робити це безпечно, щоб не пошкодити шкіру. Для цього використовуйте засоби на основі ензимів і кислот.

Джерело: Укрмедіа 

 

31 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів