Жіноча шпаргалка: чи справді корисні тканинні маски для обличчя?

Жіноча шпаргалка: чи справді корисні тканинні маски для обличчя?
Тканинна маска являє собою серветку, з прорізами для очей, ніздрів і рота, яку необхідно нанести на обличчя і потримати її там певний відрізок часу, зазначений на упаковці. Ціна в таких доглядових засобів досить різноманітна. Все залежить від виробника. Є безліч бюджетних варіантів, які може дозволити собі кожна жінка.

 

Тим не менш, експерти досить скептично ставляться до тканинних масок, що продаються в кожному магазині. Купуючи дешевий продукт, не можна на всі сто відсотків бути впевненим в тому, що саме потрапляє вам на обличчя і вбирається шкірою. Речовини, якими просякнута маска, можуть бути досить небезпечні для шкірного покриву. Проблеми проявляються, як правило, вже після першого використання засобу. Присутній ризик розвитку алергічного контактного дерматиту. У ряді випадків для вирішення виниклих проблем потрібна допомога фахівця.

Дерматологи не можуть повністю заборонити жінкам використовувати тканинні маски. Тим не менш, вони закликають бути вкрай обережними і уважними. Ідеальним варіантом буде консультація з косметологом, який дасть рекомендації щодо вибору фірми-виробника, а також підбере продукт, відповідний вашому типу шкіри. Якщо ви все ж таки зробили самостійний вибір, перш ніж поміщати маску на обличчя, перевірте її на іншій ділянці тіла. Для цього візьміть ножиці і відріжте невеликий шматочок серветки, потім прикладіть його на зап'ястя. Через час перевірте, чи не відбулося змін з шкірою. У разі відсутності свербежу, почервоніння і висипань, можна використовувати продукт за призначенням.

Джерело: Ukr.Media

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів