МФА U-16 виходить у наступну стадію Зимового Кубка ДЮФЛУ

МФА U-16 виходить у наступну стадію Зимового Кубка ДЮФЛУ
2 лютого у смт. Середнєвідбулися заключні матчі (3-й тур) групового етапу Зимового Кубку ДЮФЛУ з футболу. Центральний матчем всього групового етапу стала зустріч лідерів мукачівського МФА та ужгородського СДЮСШОРу.

 

Матч вийшов по-справжньому бойовим, затята боротьба тривала на кожнім клаптику поля. Першими нагоду мали  мукачівці, які виступали в цій зустрічі в якості гостей, удар метрів з 20 на себе прийняла поперечина.  Далі гра була наче качелі, то одна команда атакувала, далі натомість уперед в ататку неслися гравці іншої. Лише за 6 хвилин до завершення атаки чудово до атаки підключився Тарас Яримович, який завдав влучного удару по воротах СДЮСШОРівців – 1:0.

На перерву в якості переможців пішли мукачівці. Проте після поновлення гри ужгородці зуміли відновити рівновагу – після тривалого розіграшу хльостким ударом низом її відмінно завершив Максим Зизич – 1:1. Однак, мукачівці вдало грали в центральній частині поля. Саме звідти розвинулася друга голева атака – після перехоплення з центральної частини м’яч перевели на лівий фланг, яким його у штрафну протягнув хавбек МФА Юрій Клімковський пробив в ближній кут, кіпера врятувала стійка, але на підборі відмінно зіграв Анатолій Сньозик, який потужно пробив уже без шансів для воротаря – 2:1 мукачівська команда повела. Ще через 13 хвилин вийшла ще одна чудова атака в МФА. Нападник змусив помилитися оборонця СДЮСШОРу у власному карному майданчику – арбітр призначив пенальті, який бездоганно виконав Юрій Клімковський.

Далі ж матч став доволі нервовим – що вилилося в хвилю порушень. Як наслідок МФА залишився в меншості, однак, змінити хід подій на полі ужгородці не змогли. Тож перемога МФА з рахунком – 3:1, саме МФА крокує далі в Зимовому Кубку.

Перший матч 1/8 фіналу МФА зіграє вдома 8 або 9 лютого з переможцем групи 8.

Ще один матч між «Минаєм» та івано-франківським «Ураганом» завершився унічию – 2:2.

Тож таблиця групи 7 виглядає так: МФА – 9 очок; СДЮСШОР – 6; «Ураган», «Минай» - 1.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів