Ужгород приймає Всеукраїнські змагання з бойового хортингу

Участь бере 118 спортсменів.

 

Всеукраїнські змагання з бойового хортингу до 31-ї річниці виводу військ з Афганістану тривають сьогодні в Ужгороді, в Палаці дитячої та юнацької творчості (“ПАДІЮН”). До обласного центру Закарпаття приїхали 118 спортсменів, віком від 6 до 18 років. Змагаються команди з Києва,  Львова, Запоріжжя, Одеси, Кропивницького. Закарпаття ж представляли спортсмени з Тячева, Сваляви,  Міжгір'я і, звісно, Ужгорода.

Водночас тут проводять і відкритий чемпіонат України з поліцейського хортингу, в якому беруть участь представники силових структур.

Заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай привітав учасників від імені міського голови Богдана Андріїв, побажав усім цікавих змагань і якнайкращих вражень від перебування в Ужгороді.

Взяли участь у відкритті, зокрема, й учасники бойових дій в Афганістані, а також заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Роман Ус, в.о. начальника управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, президент Національної федерації бойового хортингу України Едуард Єрьоменко, президент міжнародної федерації поліцейського хортингу Борис Шаповалов, президент Закарпатської обласної федерації бойового хортингу Михайло Куцкір.

Розпочали змагання з показового виступу поліцейського з Польщі Марека Хмєля (4 дан із карате). Після ще кількох показових виступів перейшли безпосередньо до поєдинків.

За словами організаторів, змагання з хортингу в Ужгороді вже проводили (з 2011 року), однак саме з бойового хортингу – цьогоріч уперше.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів під час війни в Афганістані 1979-1989 рр.

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради 

 

16 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів