В УФЛ вже достроково маємо двох чемпіонів

В УФЛ вже достроково маємо двох чемпіонів
У 12-му турі Ужгородської футзальної ліги достроково (за тдва тури до завершення сезону) стали відомі чемпіони в двох лігах – вищій та першій. Можна бути впевненим, що і в суперлізі УФЛ «Ужнет» також не втратить свій шанс на золото. Заплутаною залишається ситуація в другій лізі, де в цьому турі змінився лідер. До вашої уваги огляд матчів та турнірне становище в усіх лігах УФЛ.

 

У зоні Другої ліги України (Суперліга УФЛ) приніс чимало сюрпризів. І перший з них – втрата очок «Медеї» у грі з останньою командою дивізіону «Юніповим».Срібний призер минулого чемпіонату вдало розпочав матч і вже на 4-ій хвилині вів у рахунку– 2:0 після дубля Соскиди. Але ще у першому таймі пропустили 1 гол, а на початку другого – ще один. А у відповідь забити не змогли. У підсумку – 2:2 (Соскида-2 – Врабель, Русин).Через це, «Ужнет» може оформити чемпіонство вже у наступному турі. Тому що свій матч, який відбувся в понеділок, вони виграли у «Вопака» з дуже переконливим рахунком–  9:2(Пилип-2, Мирончук, Багрій, Шукаль-2, Лобода-2, Білан – Ходаковський, Січка). І завдяки цьому тепер випереджають і «Медею», і «Беркут» на 6 очок. Для оформлення дострокового чемпіонства їм достатньо у наступному матчі нічийного рахунку.

А от мукачівський «Беркут» скористався осічкою «Медеї», вони виграли свій дуже важливий матч у «Худльова» з рахунком – 5:1 (Волошин, Бако, Мкртичан, Королевич-2 –Медведев). Це дозволило мукачівцям зрівнятися з «Медеєю» за кількістю очок. Тому боротьба за сріблоу Суперлізі буде тривати до заключного туру змагань

А ось «Уж», який міг скористатися поразкою «Худльова» та повернутися в топ-4, свою ГРУ несподівано програв «Патріоту» з рахунком– 2:4 (Мицак, Рабел - Волонтир, Гамак, Жолтанич-2)

У вищалізі за два тури до завершення сезону став відомий чемпіон – «Чокі», який здобув свою 11-ту перемогу в чемпіонаті у грііз «Камяницею». І доволіпереконливо – 6:1 (Смокоровський, Бібіков-2, Демян-2, автогол – Ткаченко).

І втратаочок «Тімвіра» вже не мала значення. А вони, до речі, не перемогли. Могли й програти, якби за 5 хвилин до кінця не зрівнялирахунок у матчі з «Трактором» - 3:3 (О. Антошин-2, Пойдич – Шкорка, Кардач, Абакумов).

До речі, на «бронзові» позиції «Трактора» серйознозамахнувся «Дюшес». Вони розгромили «Коритняни» 9:2 (Гальчак-6, Роля-2, Мадяр – Чобаль, Цибик) і не тількивипередилисуперника, а й тепермаютьрівнукількістьочокізтретіммісцем.

Ще один сюрприз – «Епіцентр» залишив останню сходинку і в очному матчі відправив туди «Штурм», який переміг 7:2 (Турега-3, Бабяк, Кардашинець, Нестерак, автогол – Пінджоля, Трачук).

Турнірне становище: «Чокі» – 33 очки; «Тімвір» – 23; ДЮШЕС, «Трактор» – 17; «Коритняни» – 14; «Кам’яниця» – 12; «Епіцентр» – 11; «Штурм» – 10.

Достроковий чемпіон визначився і у першій лізі. Золоті медалі вже сміливо приміряє на себе «Лугош». Вони у доволі важкому матчі здолали «Сторожницю», забивши переможний гол на останній хвилині – 3:2 (Товт, Сугоняк, Скунзяк – Савко, Мелекесев).

Ця перемога дозволила «Лугошу» стати чемпіоном. А ще допомогла поразка найближчого конкурента. «Зіна» поступилася «Будівельнику» – 1:5 (Купар– Вакула-2, Симкович, Іваниш, Юричка).

Від цього результату дивіденди здобуває  «Шипіт», якийперемагає «Октаву» 2:1 (Барак, Біба – Моїсеєнко).

Ще в одному поєдинку «Ужнет+» розібрався із «Зінедіном» – 4:1 (Бицюк-2, Задорожний, Демідов – Мигалина).

Турнірне становище: «Лугош» – 33; «Зіна» – 24; «Шипіт» – 22; «Сторожниця» – 18; «Будівельник» – 16; «Ужнет+» – 12; «Октава» – 7; «Зінедін» – 5.

А от у другій лізі ситуація з розподілом місць заплутана й  інтрига триває.За два тури до кінця у дивізіоні несподівано змінився лідер – на перше місце вийшла «Брама», яка у центральному матчі туру перемогла «Гермес» з розгромним рахунком 7:1 (Білінський-2, Соханич-2, Король, Івашко, Чутора – Гресько). А от «Імперія», яка до цього очолювала турнірку в другій лізі,поступилася «Вовковому» – 2:6 (Климпуш-2 – Лютнянський-2, Обдирко, Повхан, Синичко, Лісняк). Щостосуєтьсяіншихматчів, то вони не вплинули на загальну картину. Так, «Турбогаз» перемігОК ДЮСШ Україна– 3:1 (Ніцкулич-2, Хімич – Головей), а «Баранинці» - «КС Ужгород» – 4:2 (Зубанич-3, Басараб – Назаренко -2).

Турнірне становище: «Брама» – 25; «Імперія» – 23; «Вовокове» – 20; «Гермес», «Турбогаз» – 19; «Баранинці» – 17; КС «Ужгород» – 15; ОК ДЮСШ ФСТ «Україна» – 1.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів