Закарпатський метальник виборов путівку на континентальний кубок

Закарпатський метальник виборов путівку на континентальний кубок
14-16 лютого в Мукачеві відбувся зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань Так, на стадіоні СОК ДЮСШ на змаганнях метання списа та на стадіоні «Харчовик» з метання молота та диска, у боротьбі за перемогу зійшлись 295 учасників з 22 регіонів України та Молдови.

 

Дуже запеклою була боротьба в метанні молота. У старших учасників Михайло Гаврилюк (Івано-Франківська обл.) наступав на п’яти місцевому атлету Сергію Перевознікову з Мукачева. Саме закарпатець зміг вибороти "золото", отримавши перевагу на півтора метра (72.68 проти 71.30), і таким чином здобув право представляти Україну на Кубку Європи, який відбудетьс21-23 березня я в португальському місті Лейрія.

Ще троє закарпатців посіли високі місця у різних видах змагань. Мукачівець Юрій Симоненко зумів жбурнути 2-хкілограмовий диск на відстань 41 метр і посів шосту сходинку. А в змаганнях серед метальників спису до 20 років закарпатець Богдан Граб також кинув спис на відстань 49,44 м і також показав шостий результат. А серед 16 літніх метальників списа ужгородець Артем Гамаш став 16-м, кинувши його на відстань 29,98 м. У командних змаганнях Закарпатська область посіла 16 сходинку серед 23 областей та м. Києва. Першу сходинку посіла команда з Дніпропетровщини, друге місце в метальників з Черкаської області, третіми стали атлети з Київської області.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів