ФК «Ужгород» перемагає мукачівський МФА

ФК «Ужгород» перемагає мукачівський МФА
Сьогодні, 20 лютого, на ужгородському стадіоні «Авангард» ФК«Ужгород» під час другого тренувального циклу підготовки провів черговий спаринг з мукачівським «Мункач футбольна академія».

 

Друголіговий «Ужгород» одразу ж спробував нав’язати мукачівцям свою перевагу в класі, однак підопічні Віктора Ряшка, які цього року також спробують свої сили на аматорському всеукраїнському рівні, показали, що мають міцний характер. Та й більшість гравців МФА в минулому виступали в першій всеукраїнській лізі серед команд U-19. Тож левова частка часу першої половини зустрічі пройшла в центральній частині поля. Лише наприкінці тайму в підопічних Михайла Іваниці з’явилася хороша нагода вийти вперед, та удар Адріана Пуканича метрів з 18 зумів парирувати кіпер МФА Максим Колісник. А до активу МФА можна віднести потужний удар з-за меж штрафного майданчика з яким впорався страж ужгородських воріт і перевів його на кутовий. А от стартові 10 хвилин другого тайму вийшли за «Ужгородом». Господарі зуміли затиснути мукачівців біля власного карного майданчика.

Тричі поспіль ужгородці виконували кутовий удар і двічі у воротарському майданчику МФА було гаряче. Лише завдяки реакції воротаря команди гостей Максима Колісника та підстраховці оборонців м’яч не опинився в воротах. Та все ж домінування «Ужгорода» таки втілилося в результат. Десь на 75-й хвилині мукачівці порушили правила на правому куті свого карного майданчика. Штрафний удар взявся виконувати півзахисник ужгородської команди Віктор Ряшко. Удар вийшов прицільно точним і влетів точно по-під поперечину. В час, що залишився мукачівці могли відігратися – після дального пострілу м’яч влучив у поперечину ужгородських воріт. Тож удар гравця «Ужгорода» Віктора Ряшка (молодшого) у ворота команди, яку тренує його батько Віктор Ряшко став визначальним. Наступний спаринг «Ужгород» за словами тренера Михайла Іваниці проведе в Моршині, у понеділок 24 лютого з ФК «Тернопіль».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів