Чоловічі «Карпати» на виїзді перемагають полтавське «Динамо»

Чоловічі «Карпати» на виїзді перемагають полтавське «Динамо»
20-21 лютого чоловіча команда ужгородських «Карпат» зіграла на виїзді у Полтаві матчі 6- го туру чемпіонату України з гандболу в чоловічій вищій лізі. Суперником ужгородців був місцевий ГК «Динамо-Академія».

 

Перший поєдинок вийшов для нашої команди досить непростим. Господарі в першому періоді не дозволяли вийти у відрив нашої команди й завершили 30-хвилинку усього з відставанням від «Карпат» на два м’ячі – 11:13. Проте, в другому періоді підопічні Віталія Уманця змогли збільшити свою перевагу до 4 м’ячів – 25:29 і стати переможцями цього поєдинку.

А наступного ігрового дня в «динамівців» мабуть не вистачило сил чинити достойний опір «Карпатам». Вже перший тайм завершився з шаленим гандикапом закарпатців – 20:7, а сам матч завершився з результатом – 38:19.

Майже третину м’ячів – 11 у складі «Карпат» закинув Ярослав Котюк. Після цієї перемоги «Карпати» разом із запорізьким «Мотором-Політехніка» з 20-ма очками поділяють першу та другі сходинки в турнірній таблиці, найближчі переслідувачі дніпровський УДХТУ та броварський «БВУФК-Будівельник» мають по 7 очок і займають 3 та 4-у сходинки. П’яте місце посідає сумський СумДУ – 6 очок, замикає турнірну таблицю полтавське «Динамо-Академія» - 4 очки. Саме з головним конкурентом у боротьбі за чемпіонство запорізьким «Мотор-2» «карпатівці» зустрічатимуться наступного тижня у рідних стінах - 28-29 лютого.

Uzhgorod.net.ua

 

21 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів