Водіям на замітку: коли краще чистити автомобільний кондиціонер?

Водіям на замітку: коли краще чистити автомобільний кондиціонер?
Досвідчені водії знають, що в теплу погоду, особливо на початку літа, утворюються великі черги на СТО з охочих почистити кондиціонер у своєму автомобілі. Ця послуга дуже популярна влітку. Врешті автомобілістам доводиться досить довго чекати.

 

Якщо ви не хочете витрачати свій дорогоцінний час, то краще почистити кондиціонер не влітку, а, наприклад, восени, взимку або ранньою весною. В цьому випадку вам не потрібно буде чекати. Зазвичай водії восени-взимку не чистять кондиціонер. Цим варто скористатися. Крім того, в осінньо-зимовий сезон профілактична чистка кондиціонера може обійтися вам помітно дешевше, ніж, наприклад, влітку. Багато СТО в холодну пору року знижують вартість чищення кондиціонерів, бо у них мало клієнтів, яким це потрібно. Отже, можна добре зекономити.

Існує і третя причина, чому потрібно чистити автомобільний кондиціонер в осінньо-зимовий сезон. Річ у тому, що за літо в ньому накопичується багато пилу і бактерій. Випарник кондиціонера стає сприятливим середовищем для розмноження мікробів, що призводить до неприємного запаху в салоні. Профілактичну чистку автомобільного кондиціонера потрібно починати з заміни повітряного фільтра. Там накопичується майже все, що проходить по повітряних каналах. Після цього чистять повітроводи та випарник.

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів