Закарпатські митники вилучили 1 тонну харчових продуктів з Італії

Закарпатські митники вилучили 1 тонну харчових продуктів з Італії
Напередодні, на митному посту «Тиса» працівники митниці припинили три спроби незаконного переміщення продуктів харчування. Товари намагалися ввести громадяни України, які поверталися з Італії.

 

У двох випадках громадяни для перетину кордону обрали «зелений коридор». Однак під час митного огляду в салоні автомобілів та речей митники виявили 645 кг м’ясних виробів (606 упаковок), 276 кг сиру (630 упаковок).

В третьому випадку громадянин для перетину кордону обрав «червоний коридор». В ході митного огляду в багажному відсіку були виявлені не вказані в митній декларації 34 кг консервованого тунця (250 шт.).

Всі виявлені товари належать до першої – двадцять четвертої групи УКТ ЗЕД. Згідно з митним законодавством громадянам забороняється ввозити для вільного обігу товари, що класифікуються в цих групах у будь-яких обсягах.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками ст. 471 та 472 МКУ. Товар, що в межах норми (не більше ніж одна упаковка або загальною масою, яка не перевищує 2 кілограмів, кожного найменування на одну особу) пропущено, решту - вилучено. Справи скерують до суду.

Закарпатська митниця Держмитслужби

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів