Пожежа в гоотелі на Свалявщині: одну людину врятовано, 37 – евакуйовано

Пожежа в гоотелі на Свалявщині: одну людину врятовано, 37 – евакуйовано
Вранці 24 лютого трапилася пожежа в одному з готелів, розташованому в с. Сусково Свалявського району. Повідомлення про це надійшло до оперативно-рятувальної служби о 06:44. Загорання виникло в підсобному приміщенні на другому поверсі. Персонал готелю помітив дим і негайно почав будити постояльців.

 

На місце події виїхали два відділення вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Свалява. Насамперед вони продовжили евакуацію персоналу та гостей готелю.

Загалом на вулицю вивели 37 людей. Одна жінка залишалася зачиненою в номері, розташованому близько до осередку пожежі. Тож рятувальникам довелося вибити двері в приміщення й винести непритомну відпочивальницю на свіже повітря. Виявилося, що вона отруїлася чадним газом. Лікарі екстреної медичної допомоги привели її до тями й транспортували до реанімаційного відділення Свалявської центральної районної лікарні.

Тим часом бійці ДСНС о 07:25 локалізували загорання, завадивши поширенню вогню через дерев’яні конструкції на горище. Повна ліквідація пожежі тривала до 07:35. Полум’я встигло знищити бойлер, камін, вхідні двері та майно, яке зберігалося в підсобному приміщенні. Причину виникнення вогню та суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів