В Ужгороді прокуратура погодила підозру кіровоградцю, який віз закарпаток в секс-рабство

В Ужгороді прокуратура погодила підозру кіровоградцю, який віз закарпаток в секс-рабство
Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 23-річному мешканцю м. Світловодськ, Кіровоградської області у торгівлі людьми (ч.1, 2 ст.149 КК України).

 

Правоохоронці затримали молодика в пункті пропуску "Ужгород" при спробі вивезти двох закарпаток до Словацької Республіки.

Надалі, кіровоградець планував продати дівчат до одного з будинків розпусти у м. Кошіце для примусового зайняття проституцією.

Зловмисник вербував дівчат через Інтернет-сайти знайомств та, використовуючи їх скрутне матеріальне становище, обіцяв значні заробітки на легальній роботі.

Кіровоградець затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Його поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Прокуратурою скеровано до Ужгородського міськрайонного суду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі не менше 1 тис мінімальних заробітних плат (близько 2 млн грн).

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського відділу поліції. Процесуальне керівництво у провадженні забезпечують прокурори Ужгородської місцевої прокуратури.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів