Мукачівський прикордонний загін запрошує на службу за контрактом: потрібні кінологи

Мукачівський прикордонний загін запрошує на службу за контрактом: потрібні кінологи
Усіх хто бажає поєднати свою долю із захистом держрубежів України разом із вірним помічником – службовою собакою, Мукачівський прикордонний загін запрошує на військову службу за контрактом.

 

Основними вимогами до кандидатів є: громадянство України, наявність повної середньої освіти, досягнення 18-річного віку, гарний стан здоров’я тощо. Наявність собак не обов’язкова. Держприкордонслужбою безкоштовно проводиться необхідне навчання спеціалістів – кінологів, до того ж, за необхідності, кандидатів на навчання забезпечують службовими собаками. Після навчання випускники отримують диплом державного зразка. Окрім передбачених законодавством України соціальних пільг та гарантій військовослужбовцям, які проходять службу на посадах кінологів гарантується стабільне грошове забезпечення від 10 тисяч гривень, щорічна оплачувана відпустка від 30 діб, відомче медичне обслуговування та інше.

Своєю чергою службові тварини забезпечуються харчуванням та ветеринарним забезпеченням за рахунок Держприкордонслужби. Детальніше з умовами прийому можна ознайомитись зателефонувавши за номерами: 0313121261, 0679540077, 0663484710, 0965885843 або звернутись за адресою : місто м. Мукачево, вул. Недецеї 45.

Пресслужба Мукачівського прикордонного загону

 

24 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів