В Ужгороді обрали міру запобіжного заходу організатору збуту наркотиків до інших регіонів:

В Ужгороді обрали міру запобіжного заходу організатору збуту наркотиків до інших регіонів:
Сьогодні, 27 лютого, суддя Ужгородського міськрайонного суду, дослідивши надану  повноцінну доказову базу у справі щодо налагодження закарпатцем міжрегіонального каналу збуту наркотиків, виніс справедливе рішення підозрюваному.  Фігурантові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб, з можливістю внесення застави у розмірі 1 мільйон 786 тисяч 700 гривень.

 

Йдеться про ситуацію, що мала місце у листопаді минулого року. Тоді на Львівщині, оперативники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими спецвідділу слідчого управління поліції Закарпаття з залученням спецпризначенців КОРД, провели спецоперацію із затримання членів міжрегіонального угруповання, яке займалося збутом та переправленням по регіонах країни наркотичних засобів у особливо великих розмірах.

24 лютого слідчі спецвідділу слідчого управління поліції Закарпаття під оперативним супроводом поліцейських Управління протидії наркозлочинності, за процесуального керівництва прокуратури області, повідомили про підозру у злочині ще двом фігурантам. Серед них і 50-річний житель Мукачівського району.

У ході досудового розслідування правоохоронці зібрали вагому доказову базу, опираючись на яку сьогодні суд і обрав міру запобіжного заходу організатору міжрегіонального каналу збуту наркотиків. Фігурант причетний до серії наркозлочинів, скоєних у області, та перебував під заставою за скоєння іншого наркозлочину в складі організованого злочинного угруповання. Обвинувальний акт за цим фактом у червні 2019-го року було скеровано до суду.

Тепер же, крім статтей 306 та 307 ККУ додатково 50-річному  інкримінують ще й злочинні дії за частиною 3 статті 307 ККУ (Збут наркотичних препаратів у особливо великих розмірах, вчинений організованою групою осіб). У справі триває досудове слідство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9-ти до 12 років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів