«Минай» на турецьких зборах грає внічию з «Вітебськом»

«Минай» на турецьких зборах грає внічию з «Вітебськом»
ФК «Минай», який проводить тренувальний збір у Туреччині провів третій контрольний поєдинок. Суперником закарпатців став білоруський «Вітебськ». Взяти реванш у наших північних сусідів, за поразку від «Мінська», нам не вдалося. Проте і результат цього разу кращий – не виграли, але і не поступилися – 1:1.

 

Закарпатська команда продемонструвала непогану гру із гідним суперником. Нагадаємо, що «Вітебськ» у цьому сезоні навіть до Ліги Європи потрапив – за наслідками попереднього сезону, коли вони стали 4-ми в чемпіонаті та зіграли у фіналі Кубка. Як повідомляє офіциний сайт минайського клубу як і у попередньому матчі, атакувати краще закарпатці стали у другому таймі. Під час заключної 45-ти хвилинки ми мали велику кількість нагод – шанси були у Стасюка, Карнози, Микуляка, Нурієва, Пиняшка.  Атакували і білоруси – на жаль, в одному з епізодів їх спроба призвела до голу: пропустили на 55-ій хвилині. Проте «минайці» змогли відповісти. Спрацювали фланги: на 75-ій хвилині Стасюк прорвався та зробив вдалу передачу на край карного майданчика і там злету Страшкевич точно відправив м’яч під поперечину.

Могли «минайці» і вирвати перемогу, але не вистачило везіння. У підсумку перша нічия на тренувальних зборах в Туреччині. Наступний товариський поєдинок наша команда проведе 29 лютого з казахським ФК «Акжайик», який виступаєв першій лізі Казахстану. Це буде перший наш матч із представником цієї країни. До кінця зборів, які будуть тривати до 2 березня, «Минай» проведе ще один товариський матч – із київською «Оболонь-Броваром». Вже 11 березня «Минай» удома зіграє офіційний матч 1/4 Кубку України з першоліговим «Інгульцем» (Петрово). Початок цього матчу о 15:00.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів