Жіноча шпаргалка: як доглядати за собою, якщо часу обмаль?

Жіноча шпаргалка: як доглядати за собою, якщо часу обмаль?
Краса вимагає жертв? Спасибі, ні. У XXI столітті, коли головна цінність — це час, хочеться простих практик, які доступні навіть для дуже ледачих та розслаблених. Ми зібрали добірку простих та швидких хитрощів, які допоможуть виглядати відмінно і майже не зажадають ані часу, ані зусиль.

 

Придбайте гарну наволочку

Ідеально, якщо вона буде шовковою. Як не дивно, стан шкіри та волосся багато в чому залежить від того, на чому ми спимо. Бавовна вбирає вологу, "витягаючи" її зі шкіри, а зморшки тканини "відбиваються" на шкірі, залишаючи неприємні та небезпечні сліди. Крім того, бавовна легко вбирає забруднення, якими вночі щедро ділиться зі шкірою. Спробуйте змінити наволочку на більш гладку і ви дуже швидко помітите різницю.

Придбайте зволожувач повітря

Якщо купувати зволожувач повітря ви з якихось причин не готові, просто розставляйте у квартирі широкі ємності з теплою водою — особливо це актуально в осінньо-зимовий період, коли опалення висушує повітря у квартирі та додатково нашу шкіру і волосся. Зволожуйте — не лише зсередини, але і зовні.

Користуйтеся нічними масками

Зволоження необхідне, щоб підтримувати красу і молодість шкіри. Але чи у багатьох з нас є можливість приділяти йому достатньо часу протягом дня? У цьому випадку нічні зволожувальні маски — відмінне рішення. Ви спите, а ваша шкіра розгладжується, насичується вологою і стає дедалі гарнішою.

Придбайте правильний рушник для волосся

Якщо сушити волосся за допомогою рушника з мікрофібри, можна не лише скоротити час сушіння, але й запобігти його пошкодженню. Мокре волосся важче і тому легше ламається та пошкоджується, але дбайливе висушування за допомогою мікрофібри здатне звести пошкодження до мінімуму.

Робіть швидкий макіяж

Насправді, щоб зробити повноцінний макіяж, досить п'яти хвилин. Нанесіть зволожувальний тональний крем, потім — трохи консилера на область під очима, підкресліть очі за допомогою туші для вій, подбайте про форму брів, додайте трохи рум'ян і скористайтеся губною помадою — все!

Користуйтеся серветками для зняття макіяжу

Тримайте їх у спальні, поруч із ліжком. Найбільший злочин проти краси та здоров'я шкіри — це не змивати макіяж перед сном. Важливо не пропускати жодного вечора і вчасно очищати шкіру. Але якщо ви сильно втомлюєтеся, то серветки для зняття макіяжу — найпростіший вихід. Тим більше, що більшість з них не лише очищають шкіру, але і зволожують та освітлюють її.

Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів