Доба на дорогах Закарпаття: 13 нетверезих водіїв, один з яких скоїв ДТП

Доба на дорогах Закарпаття: 13 нетверезих водіїв, один з яких скоїв ДТП
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Перечинському, Великоберезнянському, Берегівському, Виноградівському та Тячівському районах. Ще 5 нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

У місті Перечин працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом автомобіля перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,75 проміле алкоголю. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи, відібрано посвідчення водія та відсторонено від керування.

У селі Кострино Великоберезнянського району вдень працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Водій, житель селища Великий Березний, не мав посвідчення водія та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,94 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок, який рухався у темну пору доби без ввімкнених габаритів. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Audi», на якому не працював габарит. За кермом перебував житель Хустщини. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування у чоловіка в крові виявлено 1,5 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Škoda» іноземної реєстрації, водій якого порушував правила дорожнього руху. За кермом перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння, проте від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи та відсторонено від керування.

В селі Угля Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fort», на якому не працював задній номерний знак. Під час проходження медосвідування у лікарні у крові водія виявлено 0,85 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на порушника відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Петрово Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Mercedes», на якому не освічувалась фара. За кермом перебував місцевий мешканець у стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилось під час медосвідування у лікарні. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Красна Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції під час патрулювання виявили автомобіль марки «Audi», який, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з електороопорою. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного. Драгер виявив у нього 1,26 проміле алкоголю.

Ще 5 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів