ФК «Ужгород» вдруге переграє мукачівських академіків

ФК «Ужгород» вдруге переграє мукачівських академіків
Основна команда МФА, яка минулого тижня припинила свої виступи в зимовій першості Закарпаття зіграла спаринг з друголіговим ФК «Ужгород». Цей спаринг вже став другим для цих команд упродовж цього місяця.

 

Підопічні наставника МФА Віктора Ряшка в першому таймі діяли від оборони й робили ставку на контратаки, на атакувальному вістрі доволі гостро діяли швидкі нападники мукачівців – Іван Станкович та Іван Русин. А от ужгородці йшли вперед через позиційні атаки – активно використовуючи фланги. Як одна, так і інша команди вели оборонні дії практично без помилок. Та все ж на 35-й хвилині на підступах до власного карного майданчика мукачівці помилилися – порушили правила. Штрафний взявся виконувати майстер стандартів у складі «Ужгорода» Віктор Ряшко (молодший). Після його удару м’яч підступно вдарився об газон перед кіпером МФА, та все ж воротар зумів парирувати небезпечний удар, відбивши м’яч ногами, але на підборі першим опинився знову гравець команди господарів Дмитро Сартіна, який вже практично безперешкодно завдавав удару по володіннях Максима Колісника – 1:0. Саме за такого рахунку команди пішли на перерву.

А от уже в другій половині мукачівці активізували свої дії попереду й змусили ужгородців сконцентрувати свою увагу на захисті. Упродовж другого тайму хороші нагоди мали Іван Русин, Михайло Фляшко, Ігор Королевич, Філіп Кольцун та їх ударам забракло сили, або ж замість того, щоб пробивати по воротах гравці шукали партнера і захист «Ужгорода» загрозу відводив. Тож знову мінімальна перемога «Ужгорода» - 1:0

Uzhgorod.net.ua

 

01 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів