Три кращі команди Суперліги УФЛ зіграють в 1/8 фіналу Другої футзальної ліги України

Три кращі команди Суперліги УФЛ зіграють в 1/8 фіналу Другої футзальної ліги України
У суботу завершився сезон 2019/2020 Ужгородської фут зальної ліги. У Суперлізі лідеру «Ужнету» достатньо було й нічї, але він виграв у «Худльова» - 4:2. Долю другої сходинки між собою вирішували мукачівський «Беркут» та ужгородська «Медея».

 

Мукачівці практично до останніх секунд вели в рахунку – 5:4, однак, наприкінці пропустили і поєдинок завершився – 5:5. Нічия влаштувала «Медею», яка й стала володарем срібла. Третіми стали «беркутівці». «Патріот» здолав аутсайдера суперліги – 4:3, а «Уж» переграв «Вопак» - 9:4. Турнірне становище команд: «Ужнет» - 37 очок; «Медея», «Беркут» - 32; «Уж» - 19; «Худльово» - 18; «Патріот» - 13; «Вопак» - 7; «Юніпов» - 4.

У вищій лізі «Чокі», який вже достроково став переможцем дозволив собі збавити обертів й зіграв унічию з «Коритняннами» - 2:2, а от «Тімвір», якому також ніхто не загрожував приміряти срібні нагороди все одно не збавив обертів й переграв «Епіцентр» - 9:6. А от «Трактор», який зазіхав на бронзу так і не зміг досягти свого й поступився «Камяниці» - 2:4. А от «ДЮШЕС» не дав жодних шансів конкуренту і просто знищив «Штурм» - 14:5. Турнірне становище: «Чокі» - 34; «Тімвір» - 29; ДЮШЕС – 23; «Трактор» - 17; «Коритняни» - 15; «Епіцентр» - 14; «Камяниця», «Штурм» - 13. У першій лізі «Лугош» завершив сезон черговою крупною перемогою, розгромивши «Октаву» - 12:4. А от з другої сходинки «Зіну» потіснив «Шипіт», який в очній зустрічі здолав її з рахунком – 7:2. «Будівельник» не мав особливих проблем з «Зінедіном», перегравши останніх – 5:0. У поєдинку «Сторожниця» - «Ужнет+» була зафіксована бойова нічия – 4:4. Турнірне становище: «Лугош» - 39; «Шипіт», «Зіна» - 25; «Будівельник» - 23; «Сторожниця» - 20; «Ужнет+» - 13; «Октава» - 10; «Зінедін» - 5.

В другій лізі інтрига тривала до завершального туру, там за чемпіонство між собою заочно змагалися баранинська «Брама» та «Імперія» (Невицьке). Якщо баранинські футзалісти без надзусиль переграли ОК ДЮСШ «Україна» - 8:1, то «Імперія» поступилася КС «Ужгород» - 1:2. Поразкою «імперців» сповна скористалося «Вовкове», яке зіграло внічию – 4:4 з «Турбогазом». «Гермес» в заключному матчі здолав «Баранинці» - 5:2. Турнірне становище: «Брама» - 29; «Вовкове», «Імперія» - 24; «Гермес» - 22; КС «Ужгород», «Турбогаз» - 21; «Баранинці» - 18; ОК ДЮСШ «Україна» - 1.

За участі міського голови Богдана Андріїва, президента УФЛ Олександри Терембець відбулося урочисте нагородження переможців та призерів чемпіонату. Призери УФЛ дізнались своїх суперників в рамках 1/8 Другої Ліги України з футзалу. За підсумками цієї частини чемпіонату до плей-офф потрапили по 2 найсильніші команди з кожної групи. Від Ужгородської Футзальної Ліги це переможець групи «Ужнет» та срібний призер - «Медея».Окрім того, мукачівський «Беркут», який набрав 5 очок у матчах з першими двома командами групи, потрапив до розіграшу 1/8, як одна з найкращих третіх команд своєї зони. Таким чином Закарпаття на стадії 1/8 Другої Ліги України з футзалу представлятимуть відразу три команди. Тож наші команди зустрічатимуться: «Sun Vita» (Снятин) – «Ужнет»;«Беркут» – «Епіцентр» (Дунаївці); «Медея» – «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (Рівне) Стадія 1/8 фіналу складається з двох матчів (вдома і на виїзді). Ужнет свою першу гру проведе в гостях у Франківської команди, а Беркут та Медея перші матчі прийматимуть вдома.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів