А якщо на море? В ужгородській турфірмі розповіли про тренди на подорожі під час коронавірусу

А якщо на море? В ужгородській турфірмі розповіли про тренди на подорожі під час коронавірусу
Чи відчувається через коронавірус спад на туристичній ниві й куди тепер їдуть закарпатці? Ми в Uzhgorod.net.ua вирішили поцікавитися цим у місцевій турфірмі.

 

"Останні два тижні справді відчувається спад у бронюваннях відпочинку, – розповідає керівниця турфірми Трайдент-Хіт Крістіна Доктор. – Зараз люди активніше бронюють напрямки, в яких випадків коронавірусу не зафіксовано: Єгипет, Емірати, Домінікану тощо. Не секрет, що коронавірус нетривкий до температур, тому туристи бронюють саме теплі країни".

Наразі відомо, що хворобу зафіксували на всіх континентах, крім Антарктиди, щонайменше у 85 країнах. Левова частка хворих – у материковому Китаї (понад 80 000). Серед країн Європи найбільше інфікованих (понад 3000) в Італії. 

"За рекомендаціями ВООЗ, станом на зараз не рекомендується їхати всього у 4 країни – Китай, Північну Корею, Італію, Іран. Задуматися над візитами ще до двох – Японії та Гонкогу. Всі інші країни – безпечні, просто варто бути обачливими. Ми відслідковуємо щодня ситуацію з розповсюдженням хвороби у світі і стараємося бронювати відпочинок у тих напрямках, де ризиків для туристів найменше", – каже пані Крістіна.

Зі слів керівниці турфірми, відмов від запланованих поїздок у них поки нема. Однак є певні незручності, які авіакомпанії вводять задля безпеки пасажирів: "Так, до Єгипту не можуть в'їхати люди, які протягом останніх двох тижнів перебували в країнах зони ризику, вас на борт просто не візьмуть… Тому ми питаємо людей, де вони були останнім часом, щоб уникнути таких неприємностей".

Бронювання турів до країн Європи дещо знизилося, однак хаосу нема. Замість Італії туристи просто обирають інші напрямки та ближні до нашої країни.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів