Півфінали першості Закарпаття завершились, але один фіналіст досі невідомий

Півфінали першості Закарпаття завершились, але один фіналіст досі невідомий
Цими вихідними, 7-8 березня на полях краю відбулися півфінальні матчі зимової першості Закарпаття. 7 березня в Виноградові зійшлися місцевий «Севлюш» та ФК «Вільхівці». За проливного дощу погодні умови вплинули на перебіг подій на полі.

 

 Перший тайм пройшов за рівної гри й без голів. Лише за 15 хвилин до завершення поєдинку Михайло Чедрик підтвердив своє реноме «забивного» нападника. Він точно й майстерно замкнув зльоту метрів за 14 до воріт суперника передачу партнера. Тож – 1:0 перемагає «Севлюш» і стає першим фіналістом. А вже 8 березня в смт. Середнє зійшлися ФК «Бобовище» та ФК «Середнє». Бобовищанці вже з перших хвилин матчу заявили про свої амбіції, реалізувавши дві свої нагоди вже до 11 хвилини – постаралися Андрій Русин 4 хв та Генріх Мкртчан 11 хв. В другому таймі «Бобовище» ще тричі змушувало витягувати середянців м’яч із власної сітки воріт – Адрій Мерцин 61, Андрій Русин 71 та Вадим Мердеєв 90, а «Середнє» спромоглося відповісти лише голом престижу на 76-й хвилині від Андрія Семківа.

Однак, «Бобовищу» поки зарано святкувати свій вихід до фіналу, середнячці подали протест через участь у складі колективу з Мукачівщини гравця Вадима Мердеєва. Тож наразі рішення по результату цієї зустрічі за контрольно-дисциплінарний комітетом федерації футболу Закарпаття. Нагадаємо, що фінальний поєдинок зимової першості має пройти за тиждень.

Uzhgorod.net.ua

 

09 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів