День відкритих дверей у найбільшому виші краю. Що пропонує УжНУ?

День відкритих дверей у найбільшому виші краю. Що пропонує УжНУ?
Сьогодні у найбільшому вищому навчальному закладі краю, Ужгородському національному університеті, триває День відкритих дверей. Дізнатися більше про життя УжНУ завітали школярі Мукачівщини та Перечинщини.

 

У 1945 році, коли університет тільки відчинив свої двері, тут навчалося менше двох сотень студентів. Зараз ВНЗ об‘єднує майже 15 тисяч студентів, понад 1600 з яких – іноземці. Нині тут функціонує 20 підрозділів, а студенти мають можливість проходити семестрове навчання та стажування за кордоном та навіть отримувати подвійні дипломи – українського та європейського зразка.

Ректор УжНУ Володимир Смоланка привітав присутніх першим і висловив сподівання побачитися з абітурієнтами у новому навчальному році вже у якості студентів. Відтак найкращим учням вручив відзнаки.

Школярі почули про всі університетські факультети та структури, дізналися про студентське життя, яке крім навчання наповнене подорожами, розвагами та цікавими святами.

Впродовж дня школярі зможуть дізнатися детальніше про навчання на різних факультетах, побувати у різних корпусах, познайомитися з викоадачами та студентами.

Uzhgorod.net.ua

 

 

11 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Дохтор 2020-03-11 / 13:32:36

    Заодно розказав би про вірус який підхопили тими відкритими дверями.