Карантин: ПрАТ «Закарпаттяобленерго» просить закарпатців передавати показники телефонами та через чат-боти

Карантин: ПрАТ «Закарпаттяобленерго» просить закарпатців  передавати показники телефонами та через чат-боти
11 березня на своєму засіданні Кабінет Міністрів України схвалив низку рішень, що мають убезпечити українців від COVID-19, тобто коронавірусу. Зокрема, кабміном вирішено ввести обмеження на проведення масових заходів, також заплановано введення карантину в навчальних закладах строком на три тижні тощо.

 

Проте карантинні заходи не стосуються роботи ПрАТ «Закарпаттяобленерго»: всі структури товариства працюватимуть у звичайному режимі, бригади працівників обленерго й надалі займатимуться плановими роботами з модернізації ліній електропередач, ТП тощо. Так само за звичайним графіком прийматиме Сервісний центр, що в с. Оноківці Ужгородського району по вул. Головній, 57.

Водночас, аби убезпечити себе та рідних, просимо споживачів, за можливості, максимально користуватися електронними сервісами ПрАТ «Закарпаттяобленерго», зокрема, передавати покази лічильника за допомогою сучасних віддалених сервісів.

Нагадуємо, що вносити показники лічильника можна будь-яким зручним способом:

- через електронну абонентську книжку споживача - https://pay.zakarpat.energy/home

- звернувшись до кол-центру за номером 0-800-5-16-20

- за допомогою операторів мобільного зв’язку:

+38 099 010 16 20 (Водафон);

+38 067 010 16 20 (Київстар);

+38 073 010 16 20 (Лайфселл),

- за допомогою чат-ботів у Viber, Telegram та Facebook Messenger (дивіться інструкцію на сайті за посиланням https://zakarpat.energy/…/chat-bot-dlya-peredachi-pokaziv-…/),

- смс-інформуванням ;

Інформуємо також, що оплатити рахунки також можна за допомогою Електронної абонентської книжки постачальника універсальних послуг та сервісів «Швидка оплата».

Крім того, віддалено можна замовити і оплатити низку послуг, які надає ПрАТ «Закарпаттяобленерго», зокрема, можна придбати і замовити встановлення тарифного приладу обліку (https://zakarpat.energy/customers/info-for-peoples/ekonomiya-elektroenergii/) чи виконання інших послуг (повний перелік за посиланням - https://zakarpat.energy/services/).

У разі виникнення будь-яких запитань ви завжди можете звернутися до кол-центру ПрАТ  «Закарпаттяобленерго», який працює за безкоштовним номером: 0-800-50-16-20.

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

12 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів