Смачно і легко: зберігайте рецепт хрустких вафельних трубочок зі згущеним молоком на сковорідці

Смачно і легко: зберігайте рецепт хрустких вафельних трубочок зі згущеним молоком на сковорідці
Дуже смачні та хрусткі трубочки — це смак, родом з дитинства. Начинку можна робити будь-яку, на ваш розсуд. Але ці трубочки просто неймовірні з начинкою зі згущеного молока. Рецепт доступний і швидкий, але найголовніше, що не потрібно мати вафельницю для приготування тонких вафель.

 

Інгредієнти:

  • Борошно — 200 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Масло вершкове — 100 г
  • Цукор — 150 г
  • Молоко — 100 мл
  • Ванільний цукор — 0,5 ч. ложки
  • Сіль — щіпка
  • Варена згущене молоко

Приготування:

  1. В яйця додаємо цукор і збиваємо в білу і пишну піну.
  2. Потім вливаємо розтоплене вершкове масло і молоко. Додаємо ванільний цукор і щіпку солі.
  3. Збиваємо до однорідності за допомогою міксера.
  4. Потім додаємо просіяне борошно і гарненько перемішуємо до однорідності.
  5. Намазуємо тісто тонким шаром на розігріту сковороду і обсмажуємо кілька секунд.
  6. Потім швидко перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
  7. Відразу знімаємо зі сковороди і в гарячому вигляді звертаємо в трубочку і остуджуємо.
  8. Начиняємо вафлі згущеним молоком або кремом за допомогою кондитерського мішка або обрізавши кінчик харчового пакета.

Джерело: Ukr.Media

 

13 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів