В Ужгороді провели відкритий чемпіонат обласного центру з пауерліфтингу

В Ужгороді провели відкритий чемпіонат обласного центру з пауерліфтингу
Ужгородська міська федерація пауерліфтингу за сприяння управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради ще до оголошення карантину провела відкритий чемпіонат обласного центру з класичного жиму лежачи, який пройшов у фітнес центрі «ViperGym».

 

Турнір вийшов доволі представницьким, адже у ньому взяли участь двоє майстрів спорту України міжнародного класу, один майстер спорту, переможці та призери чемпіонатів країни, Європи та світу.

Серед жінок у своїх вагових категоріях чемпіонками стали представниці спортивного клубу УжНУ Єлізавета Рижак (Баранинська ОТГ), Катерина Бреньо, Наталія Блага, Віталіна Пєтухова. Серед чоловіків перемогу святкували Нестор Виговський, Павло Виговський, Вадим Тихонов, котрі представляли команду «ViperGym» та спортсмени з УжНУ Степан Густа, Олександр Шляхта, Володимир Фуртій, Роман Корсак.

В абсолютній першості серед жінок перемогла Єлізавета Рижак, а серед чоловіків не було рівних Олександру Шляхті, котрий при власній вазі 83 кг підняв найважчу штангу змагань 200 кг, що на 2,5 кг перевищує рекорд області, який належить йому ж.

Андрій Федорішко, заслужений працівник фізичної  культури і спорту України

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів