Важлива інформація для суб’єктів господарювання в Ужгороді!

Важлива інформація для суб’єктів господарювання в Ужгороді!
Відповідно до рішення регіональної комісії з питань техногенно –екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закарпатської ОДА управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради інформує керівників підприємств, установ, закладів та організацій всіх форм власності про необхідність:

 

- Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

- Максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.

- Запровадити режим профілактичного спостереження за особами із числа персоналу, які відвідували країни інфекційного ризику.

- Передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, за можливістю здійснювати дезінфекційні заходи за допомогою кварцування.

- Забезпечити наявність на робочих місцях, виробничих приміщеннях миючих та дезінфікуючих засобів з метою дотримання працівниками санітарно-гігієнічних вимог та забезпечення проведення режиму вологого прибирання з використанням засобів дезінфекції.

Нагадуємо, що керівники підприємств, установ, закладів та організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інші суб'єкти підприємницької діяльності несуть персональну відповідальність за невиконання санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил та норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними захворюваннями згідно з чинним законодавством України.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів