Як купити пральну машину

Як купити пральну машину
Пральна машина давно стала атрибутом затишної оселі та комфортного життя. Важко собі уявити життя без цієї побутової техніки і будь-який переїзд в нову квартиру або будинок в першу чергу супроводжується пошуком та встановленням пралки. Спеціалісти інтернет-магазину DomComfort розказали, які функції крім прання виконують сучасні моделі та як правильно вибрати пральну машину.

 

Сучасні «пралки»

Інтернет-магазин DomComfort в першу чергу спеціалізується на продажу товарів в кредит, в тому числі і пральних машин: https://dcomfort.com.ua/catalog/pralni_mashini/. В асортименті магазину представлена сучасна техніка для прання від всіх відомих світових виробників, таких як Indesit, Samsung, LG, Whirlpool та Electrolux.

Майже всі сучасні моделі пральних машин мають низку вдосконалень, які допомагають зробити прання більш комфортним:

  • Безшумна робота. Виробники звернули увагу, що найбільший дискомфорт в роботі пральних машин викликає шум під час віджимання. Вдосконаливши свої моделі більш якісними механізмами віджиму та сучасними моторами, їм вдалось добитись ефекту, коли пральну машину під час роботи майже не чутно.
  • Делікатне прання та віджим. Сучасні моделі оздоблені різномаїттям програм для прання, в тому числі для делікатної білизни, що допомагає зберігати стан речей на рівні нового. А також форма барабану та спосіб його крутіння допомагає позбутися нав’їдливішого бруду.
  • Економічність та екологічність. Сучасні моделі пральних машин працюють в режимі енергозбереження, а програмне відстежування кількості білизни допомагає економити розхід води.
  • Дистанційне управління. Новітні технології проникли у світ побутової техніки, тому тепер пральними машинами можна керувати зі смартфона, що забезпечує використання таких функцій як замочування та відкладений старт (наприклад, прання можна запустити за 2 години до приходу додому, щоб розвісити одразу, як воно буде випране).

Як вибрати пральну машину

При виборі пральної машини слід звернути увагу на наступні характеристики:

  • Скільки людей буде користуватись пральною машиною.
  • Яка площа ванної кімнати або кухні, куди буде вмонтовану пральну машину.

Якщо у вас невелика квартира, можна вибрати моделі із вертикальною загрузкою білизни, тому що зазвичай вони більш компактні та зручні у використанні в умовах обмеженого простору.

Якщо у вас велика сім’я, слід урахувати об’єм барабану. В сучасних лінійках брендів, що виробляють пральні машини, є барабани об’ємом на 5-6 кг білизни. Якщо користуватися пральною машиною буде одна людина, то об’єму на 3 кг буде цілком достатньо.

Де купити

Інтернет-магазин DomComfort пропонує купити якісну пральну машину в кредит. Для цього слід обрати комфортний щомісячний платіж, вибрати модель та подати заявку онлайн на сайті магазину. Після підтвердження заявки менеджером ви робите перший внесок і вже наступного дня вам привезуть пральну машину. 

Сплачувати щомісячний внесок можна будь яким зручним способом, вказаним на сайті. Якщо виникає ситуація, що ви більше не можете платити, ви просто повертаєте товар назад.

 

18 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів