Поворотні кронштейни для РК-телевізорів

Поворотні кронштейни для РК-телевізорів

 

Кріплення на стіну — це практичний варіант розміщення телевізора в кімнаті. Перевага полягає в тому, що ми економимо багато місця і часу, тому як купувати додаткову меблі у вигляді тумби або столу не доведеться.

В даний час на ринку існує безліч різних типів кронштейнів, які дозволяють розміщувати телевізор на вертикальній поверхні, і поворотні найбільш привабливі серед них. Але що потрібно враховувати при виборі правильної моделі?

Стандарт VESA

Це всесвітня схема розташування отворів для кріпильних гвинтів телевізора. Існує кілька типів цього стандарту, в залежності від відстані між отворами для кріпильних болтів, які ми можемо згадати: VESA 75, VESA 100, VESA 100/200 або VESA 200. Число визначає відстань між отворами в міліметрах. При виборі кріплення для телевізора важливо перевірити, який стандарт підтримує ваша модель телевізора.

Діапазон регулювання

Істотна перевага обертових кронштейнів, порівняно зі стандартними — широкий діапазон регулювань. Зустрічаються як варіанти з невеликими кутами регулювання, так і кронштейни, які дозволяють повернути телевізор на 180 градусів відносно початкового положення. 

Вантажопідйомність кронштейна і вага телевізора

Важливо переконатися, чи зможе конструкція впоратися з вагою нашого телевізора. Найбільш популярними вважаються 42-дюймові телевізори, вага яких не перевищує 16 кг, практично будь-кронштейн здатний впоратися з подібним навантаженням. До того ж технології не стоять на місці і сучасний світлодіодний екран розмірів більше 50 дюймів може важити в районі 15-16 кг.

 

 

19 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів