Закарпатська митниця Держмитслужби. Що встигли зробити за 100 днів

Закарпатська митниця Держмитслужби. Що встигли зробити за 100 днів
Із 8 грудня 2019 року державну митну політику, державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування законодавства з питань державної митної справи реалізує Державна митна служба України, а Закарпатській області – Закарпатська митниця Держмитслужби.

 

За словами Віктора Івануса, протягом 100 днів роботи Закарпатської митниці Держмитслужби учасники зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють операції в зоні її діяльності спрямували до державного бюджету понад 1 млрд 771 млн грн митних платежів. – В середньому щоденно перерахування складали 17,7 млн грн. Оподаткований імпорт в зоні діяльності митниці протягом стоденного періоду становив – 6 млрд 845 млн грн», – зазначає в.о. начальника митниці.

– З 8 грудня 2019 працівниками Закарпатської митниці Держмитслужби складено 576 протоколів про порушення митних правил на загальну суму майже 38 млн грн, накладено штрафи у 114 справах про ПМП на суму більше 486 тис. грн, водночас судом накладено штрафів у 182 справах на суму майже 9 млн 683 тис. грн, – інформує про протидію митним правопорушенням Віктор Іванус.

За 100 днів роботи подано 48909 тисяч митних декларацій до Закарпатської митниці Держмитслужби, 99,98 % з цих декларацій подано з використанням процедури електронного декларування. Загальна кількість оформлених за звітний період митних декларацій, де у графі 44 митної декларації наявні відмітки про позитивні результати контролю контролюючими органами складає 12 595 МД, з них 12 594 МД оформлено тільки з використанням інформаційної системи за принципом «єдиного вікна», що становить 99,99%.

– Дякую сумлінному бізнесу, адже завдяки вашій активності та роботі, до бюджету спрямовуються кошти, необхідні для виконання державою своїх зобов’язань. Дякую колективу Закарпатської митниці, за ефективну роботу. Сьогодні, в цей складний період, ми всі повинні, дбати однозначно про здоров’я громадян та здоров’я економіки, тобто дотримуватись застережних заходів, зберігати спокій та якісно виконувати завдання по захисту економіки Держави та стабільне наповнення бюджету, – наголошує Віктор Іванус.

Нагадуємо, що Держмитслужбою підготовлено інтерактивну карту, на якій показано закриті і відкриті пункти пропуску, згідно з розпорядженням Уряду щодо запобігання занесенню і поширенню COVID-19. Окремо зазначені ті, на яких призупинене пішохідне сполучення.

Карта знаходиться за посиланням: http://www.customs.gov.ua/?p=533.

Закарпатська митниця Держмитслужби

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів