До уваги школярів: пробне ЗНО перенесено на 4 та 11 квітня

До уваги школярів: пробне ЗНО перенесено на 4 та 11 квітня
Із метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

 

Тестування з української мови і літератури проходитиме 4 квітня 2020 року.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) відбудеться 11 квітня 2020 року. У цей день кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 27 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Звертаємо увагу учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що вони мають повторно видрукувати запрошення-перепустки.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

4 – 6 квітня (українська мова і література);

11 – 13 квітня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників до 10 квітня, з інших предметів – до 17 квітня.

Участь у тестуванні допоможе його учасникам ознайомитись із процедурою проведення ЗНО, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця, іншими особливостями тестування.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, де розміщена інформація про час і місце проходження тестування. Після тестування на цих сторінках також будуть опубліковані результати учасника.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використовуватись для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Звертаємо також увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Така реєстрація завершується 24 березня.

Детальніше - на сайті УЦОЯО у розділі «Пробне ЗНО».

uzhnu.edu.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів